Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

söndag 23 oktober 2011

Mot varmare breddgrader

Snart lyfter planet mot värme, sol och semester. Det kommer att bli underbart.

Värmen får jag i och för sig tillräckligt av här hemma men dock inte av sol, utan av dessa j-a värmevallningar. :-) Tror jag har vaknat 4 gånger i natt av dem. Misstänker att de har ökat lite efter att jag har ökat i arbetstid, ingen aning men varmt blir det :-) Papper, tidningar, mappar, kartongark, anteckningsblock, allt som går bra att vifta och fläkta med används flitigt.
Jag har kollat hur många gånger som helst så att jag inte har glömt att packa mina antihormontabletter. Vad händer om man skulle glömma att ta dem under en vecka?

Packa och packa, för mig är det så svårt att begränsa. Eftersom vi ska på en kombinerad sol och träningsresa blir det en hel del olika kläder. Dessutom är det inte så värst varmt på kvällen, vilket kanske kräver en kofta eller två. Nåväl, jag är klar nu, det får räcka (blir säkert över) Det ska (enligt andra som varit där) finnas en del shopping, men då är frågan om det finns i Min storlek. Det blir väl XXXXL. :-) Hoppas de säljer solfjädrar, eller finns det bara i Spaninen?

Det här blir första utlandsresan efter operation och behandlingar. Har inte besökt så många stränder de senaste åren. Undrar hur det kommer att kännas? Lite pirrigt är det att visa upp sig i bikini och baddräkt. Samtidigt som jag säger till mig själv, men vad gör det, ingen kommer ändå att bry sig.
Vi ska njuta, njuta och njuta, samt ladda batterierna inför de mörka kalla månader som nalkas.

Igår var reportaget i tidningen Norrbottens Kurirens C-magasin. Tyvärr har jag ingen adress att länka till ännu, men jag lovar att göra det så fort det går.
Är mycket nöjd med resultatet och bilderna blev bra. Enligt min man är jag en riktig snygging:-) Puss på dig.

Vill avsluta med att tacka alla ni läsare och ge er några ord på vägen:

Det är värt att fira att du är så bra som du är!

Glöm inte vilken skatt en vanlig dag är!

Sköt om er, vi hörs om drygt en vecka.
KRAMAR i massor

torsdag 20 oktober 2011

Jag fyller år!


Idag har det varit extra speciellt att fylla år, 40 långa år. Med allt som jag har varit med om var den här dagen väl värd att fira. Fått massor med gratulationer både på jobbet, hemma och på FB. Så trevligt!
Imorgon kommer övriga familjemedlemmar och firar hos oss.

Fick en underbar present, kolla in min rosa vespa! Jättetack L&Å. Puss och kram.

Nu blir det god natt för att orka fira imorgon också.
Sov gott och kram till er.

onsdag 19 oktober 2011

Katt Tavla

Är färdig med en tavla som ska pryda en väns vägg. En trevlig färgklick.
Kram

tisdag 11 oktober 2011

Tiden går....

Vill bara säga Hej!
Jag mår bra, det har bara varit lite mycket att stå i. Årsbokslut på jobbet, dansläger för Elin, skjutsande hit och dit, skoldisco m.m.
Den fritid som jag har haft har ägnats åt vila, pyssel, bio, höststädning i trädgården, träning och älgkött. Har knappt suttit framför datorn hemma. Jag måste verkligen läsa ikapp era blogginlägg. Ber om ursäkt så här i efterhand att jag inte har kommenterat er lika frekvent.
Lite tjafs med FK har det blivit. Får ingen sjukpenning längre utan de kräver 100% arbete, så från och med imorgon kör jag heltid. Spännande att se hur det kommer att gå, säkert ok men tufft.
Ja ja det är väl bara att stå ut, snart blir det vila och avkoppling. Jag och Elin åker till Turkiet på spa, tränings, sol och bad resa. :-)
DET SKA BLI UNDERBART!
Igår träffade jag en reporter. Det blev en uppföljning på förra årets reportage. Den här artikeln kommer att publiceras i slutet av nästa vecka. Lovar att länka till den när den kommer ut.
Jag fyller 40 år snart, tänk vad tiden går. En fest ska det bli men inte förrän i november, först ska vi resa.:-)
Sköt om er, kram och godnatt

Skickat från min iPhone