Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

torsdag 28 juli 2011

Sommarbad i kvällssolen

Vilken underbar sommar vi har här uppe. Många sol och badtimmar har vi fått uppleva och det verkar som om det kommer att fortsätta. Jag jobbar den här veckan, vilket har varit rätt så jobbigt. Vädret har varit räddningen, har suttit ute varje kväll, njutit och slappnat av. Idag har det varit 27 grader varmt så ett kvällsdopp var absolut nödvändigt. Helt underbart!
Imorgon är det fredag, kanske blir ett dopp även då :-)

KRAM

lördag 23 juli 2011

Tänker på er kära grannland


Har inte så mycket att skriva, känns lite meningslöst att skriva om mitt, när denna hemska, stora landssorg har drabbat vårt grannland Norge. Sänder varma tankar till alla drabbade.

torsdag 21 juli 2011

Pust och stånk

Man ska inte klaga på vädret, vilken underbar sommar vi har. Om det inte vore de kompletterande svettningarna och vallningarna från Tamoxifen tabletterna. Herregud vad jag svettas! Tror att det är därför jag sover så illa. Jag verkar vakna strax innan varje attack. :-(
Det enda som är positivt är att jag slutligen har blivit överbevisad på att tabletterna verkligen fungerar. Besökte min fina Piteå-kompis i måndags och vi svettades ikapp. Tur att vi ändå kunde skratta åt eländet.

Nästa vecka börjar jobbet igen, men bara en kortis, ska ha lite semester efter det. För tillfället känns det väldigt tungt att börja jobba, hur i all sin dar ska jag hinna vända tillbaka dygnet? Hela familjen är uppe väldigt sent på kvällarna. Ljuset och värmen lockar inte riktigt till att gå och lägga sig. Fast sovrumsfönstret är öppet och det är svalt ute så ligger jag PÅ täcket och flämtar.
Just nu i skrivandes stund, är jag så trött att jag knappt kan hålla upp ögonen. Fast det går till sig efter lite kaffe.

Igår besökte vi stranden, idag blir det lite shopping. Härligt!
Den nya rabatten ska fixas, bladlöss ska bekämpas, hundar ska motioneras (även matte), alltid finns det saker att pyssla med..både tråkiga och roliga.

Ha en bra dag, svettas lugnt..
KRAM

tisdag 19 juli 2011

Mys i växthuset

Sitter i växthuset och fantiserar. Dricker en kopp kaffe och läser om blommor. Humlan surrar frenetiskt när den inte hittar ut. Det blåser rätt friskt men här inne är det stilla. Vi har pysslat i trädgården idag, har startat ett nytt projekt. Hoppas på ett bra resultat, men det är alltid svårt att se det i förväg. I annat fall får jag väl flytta om nästa sommar. Det är sådant som man får räkna med när man har trädgård. :-)
Ha en skön kväll, Kram

lördag 16 juli 2011

Trädgårdens blommor!

I´m back

Efter veckors frånvaro har jag till slut hittat tillbaka hit. Det känns verkligen som evigheter sedan. Det har hänt en hel del under den här tiden, vilket har påverkat mig på olika sätt.

Det har varit en mycket intensiv arbetsperiod vid månadsskiftet som gjorde mig väldigt trött och utpumpad. Det märks att jag jobbar fler timmar nu, återhämtningens timmar på hemmaplan blir allt färre.
Ytterligare två personer i min närhet har drabbats av tråkigheter i samband med bröstcancer. De har dock fått bra prognoser men ändå ett stort ärr i hjärtat. Mina tankar går till dem varje dag.

Har sovit rätt dåligt de senaste dagarna vaknar väldigt tidigt och har svårt att somna om. Känner att mina vallningar har ökat, vilket säkert påverkar sömnen också.

Semestern startade den 6 Juli och dagarna har verkligen flugit iväg. Sommarvädret kan man inte klaga på, varmt och soligt, väldigt få regndroppar. Familjen har varit på en fiskeresa till Norge. Fint väder men inge fisk. Det är sånt som händer ibland men visst är det lite trist. Vi hade det iaf jätteroligt. På hemvägen hälsade vi på goa vänner. Myste,badade, åt och drack gott, pratade och skrattade. Alltså helt underbart.

Nu ska jag ha semester nästa vecka sedan blir det jobb igen, därefter väntas ytterligare lite semester. Har inte så mycket inplanerat förutom att besöka min kära pitekompis som kämpade tillsammans med mig i Umeå. Längtar...

Har hunnit med lite bio, senaste Harry Potter filmen. Trädgårdsarbete (vilket aldrig tar slut)och annat pyssel. Idag blir det ett besök på Mörödagen.

Jag njuter av sommaren, tillsammans med vänner och familj. Att kunna njuta av livet runt omkring en och i sig själv är fantastiskt. Varje dag ger något nytt, en blomknopp slår ut, ett leende, fågelsång. Härligt!

Sköt om er, på återseende...
Den här gången lovar jag att inte dröja så länge..

KRAM