Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

lördag 5 mars 2011

Hej igen...

Det var ett tag sedan sist. Har haft det rätt körigt på jobbet, så det har blivit mkt vila på hemmaplan. Dessutom har solen varit framme en hel del, så det har faktiskt blivit dagliga promenader i veckan.

Elin har haft sportlov den här veckan, med övernattning hos farmor och farfar med diverse aktiviteter. Jag och min man var lediga i går, vilket passade bra eftersom Elin hade sin födelsedag. Grattis gumman, 12 ÅR!
Så klart blev det traditionell sång och fika på sängen med tillhörande paketöppning. Hann med en långpromenad innan lunch. Senare på eftermiddagen for vi in till stan och köpte lite kläder till Elin, hon fick så klart välja själv, samt ett nytt PS3 spel. Vi avslutade kvällen med middag på Allstar tillsammans med farmor och farfar. Även där blev det lite presentöppning.
Väl hemma så blev det soffläge och TVoch lite kortspel.

Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Det har varit full aktivitet i Luleå. I norra hamnen är det SM i Yukigassen (Snöbollskrig). Fullt med folk på isen, även hundspann, sparktävlingar m.m.




Som ni ser så var det soligt och fint men otroligt blåsigt. Vi gick även till Södra hamnen, där arrangerade vår sportfiskeklubb en fisketävling. Isen var full med pimplare, promenerade och skridskoåkande åskådare. Elin och jag hade fika med oss. Det blåste så kraftigt att Elin kunde åka med vinden fast hon inte hade skridskor på sig. Kolla vilken fin bild på isen!

En härlig dag som ska avslutas med middag hos kära vänner, fantastiskt!

Trevlig kväll!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar