Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

tisdag 28 september 2010

Drömmer och tänker tillbaka


Snart är oktober månad här, snart har det gått ett år sedan jag kände min knöl för första gången. Jag ber för att slippa känna så igen. Jag har ju snart krupit upp ur mitt svarta hål, vill inte trilla tillbaka. Vet att jag inte kommer att göra det heller..i alla fall inte den närmsta tiden..för jag..blickar framåt och drömmer och framtiden.

Framtiden..kan gälla imorgon, nästa vecka, om några månader eller nästa år. För mig känns imorgon och några dagar framåt alldeles tillräckligt. Fast vissa saker kan jag inte låta bli att drömma om. De saker som mest troligt inte blir verklighet nu men kommer att ske inom några år. Jag drömmer om att resa tillbaka till ljuva Thailand, vi var ju tvungna att avboka vår resa som skulle ske i januari 2010. Detta skedde så klart på grund av min sjukdom. Det kändes väldigt tungt och ledsamt men som vi sa till vår dotter, Thailand finns ju kvar, vi åker dit någon annan gång.

Blir extra sugen på att resa nu när kylan kryper allt närmare. Än så länge är det otroligt vackert ute, med solens strålar som reflekterar ljus i de frostbeklädda grässtråna. Det gäller att klä sig ordentligt på morgonen. Solen värmer fortfarande skönt mitt på dagen, luften är hög och klar och det doftar underbart. Det enda jag inte tycker om är mörkret, fram för allt när jag ska köra bil. Det går bra korta stunder men jag blir helt slut av det.

Min man och jag har faktiskt bokat en resa men det blir inte såå långt, men för oss som bor här i norr är det tillräckligt. Om några veckor ska vi åka ned till Stockholm för en weekend med njutning av god mat, dryck, shopping och varandra. Man behöver lite egen tid som förälder och E tycker att det är helt ok att vi reser. Det ska bli kul att göra någonting tillsammans, fira OSS. Fira att vi har klarat av en svår tid tillsammans och skåla för framtiden.

Drömmar har alla och det är bra om man har några som inte är så komplicerade för då är det större chans att de slår in.
Ha en bra dag,
KRAM!

9 kommentarer:

  1. Ha en underbar resa till Stockholm!! :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vilka underbara tankar och ha en fantastisk vistelse i Stockholm för bara er. Kramar

    SvaraRadera
  3. Gillar ditt tacktal till dig själv.
    Vi är värda det bästa.

    Ang. resa så vill jag också dit igen. Var därdå du skulle ha velat och det var underbart. Själen fick en helrenovering.

    Nu drömmer jag om en ny resa. Ska göra verklighet av det, men denna gång får det bli en kortare och billigare.

    Önskar er en underbar visit till huvudstaden.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  4. Du skriver så himla fint och bra!!

    Hoppas ni får en underbar Stockholmsvistelse.

    Kram Lisbet

    SvaraRadera
  5. Tack så mycket för alla fina kommentarer. Nu dröjer det ju ett tag innan vi ska resa men det blir i oktober månad. :-)
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Åh vad kul med en Sthlmsresa - ni kommer att ha det toppen! Kanske nästa år, du å jag? Kraaaaam

    SvaraRadera
  7. Jag blir så glad att höra att ni ska resa. Jag håller med den som skrev att du skriver så bra och fint. Visst behöver man få tid för varandra utan barn ibland. Din dotter är så klok. Jag gillar henne massor. KRAM till er alla tre!
    A-LH

    SvaraRadera
  8. Njut av Stockholmsresan och varandra! Sånt behövs! Lite vuxenliv! Kärlek till dej !

    SvaraRadera
  9. Underbart ha något att se fram emot, jag önskar er härliga dagar i storstan! :-)
    Kuriren-Birgitta

    SvaraRadera