Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

tisdag 1 juni 2010

Sakta men säkert...

Jag börjar sakta men säkert känna mig bättre. Är trött men får ändå sova på nätterna. Har ont i benen men orkar ändå promenera lite grann.
Cystostatikabehandlingarna har varit tuffa, så inte undra på att det tar tid att återhämta sig.

Mina dagar har ungefär samma mönster, med undantag för vissa utstickare. Idag besökte jag en vän som bor i en grannby. Vi har inte setts på ett bra tag så samtalsämnen var det ingen brist på. Det blev så klart mycket prat om trädgård.
Min dotter och jag tog en skön cykeltur och besökte några vänner här i byn under kvällen. Jag försöker ta igen lite tid med vänner och familj, som jag inte har haft så mycket ork till förut.

Mina sex månader som sjukskriven har gått väldigt fort, när jag tänker tillbaka på den tiden är det svårt att fatta vad jag egentligen har gått igenom. Känslan i kroppen, mina mediciner, avsaknaden av hår, mina nya vänner bevisar att det har hänt en hel del. Och jag ÄR glad för att det har hänt en hel del för skulle det inte ha gjort det hade jag fortfarande haft kvar min äckliga tumör i bröstet.

Har ingen aning vad som väntar mig vid strålningen, men det får jag ta då. Just nu ska jag leva så bra jag kan och njuta.

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Vad kul med tjejfest och party fix, man mår gott av det!Snygg var du i din schal. =0)
    Mosdag verkar varit lyckosam för din, vilken underbar familj du har, men det vet du ju redan.
    Elin har ärvt mammas talang då det gäller att måla, Kul!

    Det blir ett kort inlägg, Jakob står och hoppar brevid mig och vill se Saltkråkan, han ÄLKSKAR Båtsman!!!
    Kramis på dig min vän så syns vi snart.... =0)

    SvaraRadera
  2. Kroppen är verkligen enorm som kan återhämta sej efter allt gift som rusat runt i den, det får ta lite tid men är underbart att man kan se ljuset i tunneln... Hoppas du får njuta lite innan strålningen.
    Ha en fin dag! /Lisbet

    SvaraRadera
  3. Underbart att du kan njuta och ta tillvara livet i dig. Strålningen är inget som gör ont det är bara tidskrävande och jag blev lite trött. Ha det bra och tack för dina kommentarer. Kramar

    SvaraRadera