Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

fredag 4 juni 2010

Så Trött...


Idag känns det som om jag ska gäspa käkarna ur led. Tänker på barnvisan om " Herr Krokodil". Fy vad jobbigt att vara så trött.

Regnet igår gjorde inte saken bättre, jag somnade framför TV´n flera gånger. Senare på kvällen så var jag så klart pigg och kom inte i säng förrän efter kl. 01.00. Steg upp tidigt för att se till att dottern kom iväg till skolan och nu sitter jag här och gäspar...igen. Det är så lätt att vända på dygnet, får ingen ordning på min dygnsrytm. Somnar oftast sent på kvällen med vissa undantag. Har vanligtvis svårt att sova på dagen, men igår gick det utmärkt. :-)

Ska skjutsa min man till jobbet snart (vår andra bil är trasig) och sedan ta mig in till stan. Vår dotter ska gå i ett karnevalståg med andra fjärdeklassare så jag ska möta upp henne. Min man kommer in lite senare efter jobbet. Vi har planerat att köpa examenskläder till henne idag.

Hade först tänkt äta middag på restaurang men det blir nog hemmavid. Ska tillaga tjäder i stekpåse, det blir väl klyftpotatis eller ris, en god sås och grönsaker till det. Ska absolut skölja ned det med lite rött vin.

Nåväl, det är bara att fixa till sig lite, ingen tid att vila. Sminka bort lite trötthet. Sedan vet jag ju att shopping är väldigt uppiggande, så jag borde nog köpa något till mig själv också. :-)

2 kommentarer:

  1. Hittade ni något snyggt till damerna i familjen? Agnes har klippt sig kortare idag (till axlarna) och frissan fixade till jättefin frisyr med uppsatta lockar med hårnålar. Lillgumman var själv mycket nöjd. Ta hand om dig och ha det bäst!

    SvaraRadera
  2. Önskar dig en skön helg.
    Själv ska jag nog måla i tvättstugan.Det är på gång ett klinkers golv där sen.
    På söndag ska jag hämta hem "husockupanten" från Luleå.Dottern ska jobba hemma i VLM i sommar så då bor hon så klart här,det tycker jag är kul.
    Kram Helen

    SvaraRadera