Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

onsdag 13 januari 2010

Trevlig resa.....



Idag är hela familjen lite nedstämd. Idag var det egentligen dags för oss att flyga till paradiset, Thailand. Allt var bokat och klart. Att ringa arrangören och avboka vår solresa kändes så klart förjäkligt. Men vi var tvungna att göra det p.g.a. min sjukdom. All planering och längtan fick ett plötsligt avbrott.

Våra resekamrater fick sig också en överraskning Vi har ju planerat detta tillsammans med dem, nu åker de iväg själva. Visst kommer det att kännas annorlunda även för dem, men de får göra det bästa av situationen. De kommer ändå att få uppleva den efterlängtade semestern med sol, bad och äventyr. Avkoppling från vardagens bestyr.

Vi får åka någon annan gång istället, Thailand finns ju kvar. Kan hända att vi väljer ett annat resmål nästa gång. Vi får se vad det blir. Sen har vi våra minnen kvar från tidigare resa att drömma tillbaka till. Det som blir svårt är att ersätta den starka längtan av mjuk sand mellan tårna, härliga vågor, palmträden som vajar i vinden, paraplydrinkarna, den svalkande Singha ölen m.m.

Nåväl, kan bara önska en trevlig resa till våra vänner och hoppas att de får en skön avkopplande semester och att de inte saknar oss allt för mycket. :-)

Vi kommer igen...

1 kommentar:

  1. Jag förstår att det känns extra tungt för er idag. Men Tailand finns kvar. Du var jättefin i peruken. Jag beundrar dig över att se så mycket från den positiva sidan, det är en förmåga som inte alla har.
    Kram till er.
    A-LH

    SvaraRadera