Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

fredag 26 augusti 2011

R.I.P Niro

Idag har vi sorg hemma hos oss. Vår gamla vän, vorsteh hannen Niro 12 år, somnade in för evigt idag. Han blev plötsligt väldigt dålig igår kväll så beslutet var inte så svårt.

En frisk och pigg hund ända fram tills den höga åldern började påverka och hindra honom. Han var en sann vän både till oss och hans hundkompisar. Hans lugn gav mod till hundrädda att våga klappa en len päls. Hans iver under jakten och hans snarkningar kunde ibland göra oss lite irriterande för stunden, men glömdes sedan bort när han lockade oss till skratt.

Vi känner lättnad över att slippa se honom plågas och vet att han har det bra nu, i hundhimlen.

Vi saknar dig, vännen
Kram


Skickat från min iPhone

4 kommentarer:

  1. Jag är så ledsen för er skull. Jag vet vilken sorg och saknad man kan känna när ett djur drar vidare. Tur är att ni har varandra och de andra vovvarna.

    Kram

    /Åsa

    SvaraRadera
  2. Åh så ledsamt, men visst är det bra att vi kan göra så våra älskade djur slipper lida, Niro sitter i sin himmel och vakar över er alla.

    Kram Lisbet

    SvaraRadera
  3. Tråkigt att höra om Niro, men han har det bra där han är nu och vilken tur att han fick leva i hop med en sån fin familj som er/Kram Clara

    SvaraRadera
  4. Alltid lika ledsamt.Har varit med om det två gånger.Men när man ser att dom har ont eller mår dåligt så är det ju trots allt det enda att göra. Tur att ni har dom andra två kvar, det blir så tyst utan tassandet.
    Kram från Helen

    SvaraRadera