Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

onsdag 2 juli 2014

Ett tecken....

Hej alla goa vänner. Vet att det snart är ett år sedan jag skrev sist, men tiden går fort. Ber tusen gånger om ursäkt.
Jag mår jättebra, äter mina tabletter varje dag. Biverkningarna varierar men har minskat. Till hösten blir det fem år, har redan beslutat att fortsätta men tabletterna fem år till efter doktorns råd. Tar hellre dem än får tillbaka skiten.

Har gjort massor sedan sist men en kort resumé;
Var på Unga Kvinnors helgen i Skellefteå, träningsresa till Turkiet, jobbat, promenerat, lagat massa god mat, målat lite, sålt på julmarknad, pimpelfiskat, varit på konsert med dottern, Elin fyllde 15!, varit till Abisko, åkt skidor, dansat, skrattat, gråtit, dansat Zumba, sått frön, frysigt, eldat, grillat, arbetat i trädgården, träffat vänner, lyssnat på musik, skaffat en till hund m.m. Listan kan bli mkt längre men jag tror detta räcker.
Vår nya familjemedlem är en tik, en strävhårig vorsteh som heter Doya. Jättesnäll och glad. Hon älskar sitt nya hem.

Jag vet inte om det blir så många inlägg här men om ni vill veta mer hur det går för mig kan ni följa mig på Instagram (solrosenannika).
Ha det så gott, ta hand om er och hoppas att sommaren blir underbar.

Kram till er alla,
På återseende
Annika

4 kommentarer:

  1. Ååå så bra att du mår bra! har saknat dina inlägg, Lycka till :)

    SvaraRadera
  2. En till som blir glad av höra att du mår bra! Jag blev själv sjuk samtidigt som dig och med samma diagnos och har kollat din blogg sedan start :) Det är så skönt att du och så många andra med Her2-pos bc fortsätter att vara friska nästan efter 5 år efter diagnos :) Jag fortsätter gärna följa dig på Instagram. Varma kramar och ha det fortsatt gott :) Mona

    SvaraRadera
  3. Hälsningar till dig,

    Att få ett legitimt lån har alltid varit ett stort problem att kunder som har finansiella behov. Frågan om krediter och säkerheter är något som kunderna är alltid orolig när de söker ett lån från en legitim långivare. Men
    sergey shikunov lånefinansiering. har gjort denna skillnad i utlåning industrin.
    sergey shikunov lånefinansiering .. har ackrediterats av långivaren s råd att ge ut lån till lokala och internationella kunder på 3% ränta. Vi har fått förmånen att möta dina finansiella behov. Frågan om kredit bör inte hindra dig från att få det lån som du behöver.

    Våra tjänster omfattar följande: -

    * Investerare Lån
    * Skuldkonsolidering
    * Topplån
    * Business lån
    * Personliga lån
    * Internationella lån

    Ingen social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanti. Allt du behöver göra är att låta oss veta exakt vad du vill och vi kommer säkert att göra din dröm gå i uppfyllelse.
    sergey shikunov lånefinansiering. säger JA när dina bankerna säga nej. Slutligen finansierar vi småskaliga lån fast, mellanhänder, småskaliga finansiella institutioner för att vi har obegränsad kapital. För ytterligare detaljer att gå upphandla ett lån från: Vänligen anmäl ditt deltagande direkt på detta mail: sergeyshikunov@yahoo.com

    Vänliga hälsningar,
    MD sergey shikunov

    SvaraRadera
  4. 38 år med svag erektion och låg spermier elimineras !!! av krafterna hos denna stora mäktiga Spellcaster Dr.oduduwa hjälper mig att lösa mitt livsproblem. Jag är verkligen förvånad över hur det hela fungerar till mitt bästa ... Jag kan inte förklara hur det kommer, men lita på mig att det fungerar riktigt bra. Jag såg ett inlägg online så här några dagar sedan när jag bläddrade och letade efter en lösning på min äktenskapsproblem. Jag såg ett vittnesbörd om en dam som sa att Dr.Oduduwa föra tillbaka sin ex-kärlek inom några timmar, jag tror aldrig förrän jag försöker och nu vittnar jag om att det fungerar riktigt bra. Jag kontaktade (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com) och han svarade tillbaka till mig och ställde mig några frågor om hur jag vet om honom, jag berättade för honom allt och jag berättade för honom allt mitt problem.
    Han lovar att hjälpa mig och jag tror bara att han ser slutet på allt. Han ber mig bara om att köpa några få saker som kommer att användas för att förbereda spellunchen, jag köpte föremålen och han berättade vad jag ska göra när jag kommer till mitt hem, jag följer hans instruktioner noggrant och till min förvånande berättade han mig att allt är gjort, han skickar medicinen i ett paket genom Delivery ServicesDHL, jag hämtar paketet här i mitt land. Jag öppnar paketet när jag kommer hem och tillämpar det som han instruerade. Samma natt var den första dagen i mitt liv att göra sex med min fru utan att uppleva WEAK ERECTION och jag hade mycket kraft att gå i flera omgångar oväntat. min fru var chockad och hon var som wow..Detta är fantastiskt, hon är glad över det att jag kan prestera som en riktigt stark man.
    Jag kommer att råda alla vänner här ute för att prova om du har liknande problem ... som: Dr.oduduwa kan få tillbaka din ex kärlek, han kan kasta stava för att bli läkt av alla slags sjukdomar i kroppen. han stavar för att bota hudsjukdomar och svullna, stava för att få favor / goodluck, stava för att vara kraftfull och inflytelserik.
    besök webbplats: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    SvaraRadera