Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

måndag 12 augusti 2013

Min sommar...

Lägger in några bilder som sammanfattar lite av min sommar. Det enda som fattas är badstranden men av naturliga skäl (jag i bikini = otänkbart) så tog jag inga bilder där, inte ens på sanden, men jag HAR varit där. :)
Blommor, grönsaker, vila, god mat och dryck och fiske.
På bilden ser ni mina absoluta glädjeämnen i mitt liv. Kunde inte fått ett bättre avslut än min rekordfisk, en havsöring på 7.2 kg. Är mkt stolt.

Börjar få lite inspiration till att måla/ rita igen. Ska försöka behålla den inspirationen den här veckan iaf, har en extra semestervecka just nu.
Letade gamla idéer och fann mina skrivböcker från BC tiden, till hösten blir det fyra år sedan allt/ mycket förändrades. Fyra år är rätt lång tid men det känns som igår, tänker på det nästan varje dag men inte med sorg som förr, utan det bara är så. Jag mår bra och försöker se ljust på framtiden. Ovissheten är det värsta men samtidigt måste man leva här och nu.

Jag kommer att åka på en Unga Kvinnor träff till Skellefteå i september. Andra kvinnor som drabbats av BC träffas och samtalar, skrattar, ev gråter, promenerar, äter, njuter och mår bra tillsammans. Rekommenderar er alla som har möjlighet att testa det, det är otroligt berikande.

Ha en underbar dag, kramar till er alla.
Annika

1 kommentar:

  1. Vilken jättefirre! :) Grattis!!

    Vi åker till fjälls i helgen. Längtar!

    KRAM

    SvaraRadera