Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

söndag 30 juni 2013

Underbara Sommar!

Säkert har många utav er redan gått på sommarsemester, jag jobbar en vecka till innan det är dags för min. Har inget planerat utan tänker njuta för stunden.
Det är så lätt att ordna upp ett fullspäckat schema så att man inte hinner andas. Batterierna måste laddas och för min del, gärna en längre period.
Blir mer och mer medveten om hur skört livet är, att det är viktigt att uppskatta det och njuta mer i nuet. Som ni säkert förstår så är min bästa tid nu, när allt blommar sååå vackert. Det inspirerar mig och ger mig enorm glädje. Jag uppmanar er som är fast i cancermonstrets grepp att orka njuta av det lilla. Har man jobbigt och kanske inte ens vill gå ut, be någon plocka in en bukett blommor, känn hur det doftar, se vilka fina färger, bli inspirerad till att måla, skriva, kämpa och försök tänk framåt. Gråt och var arg om det behövs. Det är inte lätt när allt känns mörkt, men en liten positiv tanke ger chans till flera. Jag vet, har själv varit där. Styrkekramar!

Ser fram emot vad semestern har mer att ge.

Kram på er.
På återseende

2 kommentarer:

 1. Du inger hopp och glädje!! Att även vi som är friska (just nu) ska till vara tiden och njuta av det lilla-det är stort!

  SvaraRadera
 2. Kära du!
  Så otroligt vacker du är! Ock skriver precis lika vackert. Önskar dig en härligt, underbar sommar!
  kram
  Annika

  SvaraRadera