Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

söndag 13 februari 2011

Sammanfattning

Så var den här helgen snart över. Snabbt har det gått som vanligt, kallt har det varit som vanligt men skönt och trevligt har det varit.

Det startade redan på fredagseftermiddagen. Elin och jag for in till stan efter skolan. Vi gick runt i olika affärer, shoppade lite kläder. Käkade middag på Waldorf, en kinarestaurang, innan vi gick till Norrbotten Teatern.
Vi klev in i en fullsatt salong, jag hade bokat våra biljetter för någon månad sedan. Det visade sig att vi skulle sitta allra längst fram i mitten, till Elins stora förtjusning. Lamporna släcktes och föreställningen började, en berättelse och musikal om Snövit.
Det var en förtjusande, förtrollande och helt underbar föreställning. Jättebra sång, skådespeleri, imponerade kulisser och scenkläder. Musiken är skriven utav Orup, anpassat så klart till själva berättelsen. Den passade både barn och vuxna. Tror inte någon var missnöjd av vad de hade beskådat. Elin var så uppe i varv efteråt och tjatade om att hon ville se den igen och igen och igen och igen. Och faktiskt så kan jag hålla med henne, jag skulle nog kunna se den igen. Vi var inte hemma allt för sent men ändå så var vi väldigt trötta. La oss rätt tidigt, för att vara en fredagkväll.

Var väldigt trött på lördagen, hade egentligen ett möte inne stan den dagen men hade inte riktigt ork för det. Min man var redan uppbokad på möte hela dagen. Riktigt kallt ute men solens strålar värmde upp lite under dagen. Tog en långpromenad med en kompis och hundarna. Det är så härligt nu när det blir ljusare ute för var dag, det ger en sådan härlig energi.
God mat,trevligt sällskap och Melodifestivalen fick avsluta kvällen. Fast melodifestivalen hade jag faktiskt kunnat vara utan, fy vad det var dåligt igår. Blää

Sov jättedåligt inatt, även Elin och min man gjorde det. Vet inte vad det beror på men så är det ibland. Hade en helkonstig dröm. Jag drömde att det var en myrstig i vårt kontorsrum, massor med myror som gick parad och det är väl kanske inte såå konstigt men vad tror ni om mina giraffer jag hade i trädgården..hmmm DET är konstigt.
Började så smått att planera sommaren genom att besöka en kompis och prata fröer på grönsaker och blommor. Ska lägga en beställning idag. Lite sjukt känns det ändå att tänka på sådant när det är 20 minusgrader ute. Tog en uppfriskande promenad och kom hem med ett nygräddat, supergott surdegsbröd. Åh det smakade ljuvligt.

Tagit det lugnt resten av dagen/ kvällen. Sett film, spelat Wii, stickat och bara slappat.

Har vant mig med min nya frisyr och ledsamheten har lämnat mig för stunden. Är så tacksam över alla fina vänner jag har både utanför och innanför bloggvärlden. Ni ger mig tröst, hopp, glädje, inspiration, kärlek, värme och omtanke. Tack alla, ni är underbara!

Till veckan ska jag unna mig fotbehandling, ser verkligen fram emot det, ska bli underbart skönt.

Önskar er alla en god natt sömn och en bra morgondag.
KRAM

1 kommentar:

  1. Hoppas sömnen var bättra i natt, skulle allt vilja se girafferna i trädgården *fniss*

    Låter som ni hade en underbar kväll i fredags, det är så mysigt att bara vara mamma och dotter :)

    Kramar på alla hjärtans dag!
    /Lisbet

    SvaraRadera