Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

söndag 3 januari 2010

Kusiner ger vitaminer..


Var på en jättetrevlig träff men några utav mina kära kusiner igår, lördag. De hade beställt mat från en cateringfirma i Rosvik, som tillagar thailändskt. Mmmmmmm supersmarrigt. En bra blandning med olika rätter av kyckling och biff, starkt och smakrikt. Jag hade förmånen att få dricka ett gott vitt vin till detta. Middagen avslutades med glass.

Tiden går så fort när man har trevligt. Vi hann avverka flera olika samtalsämnen t.ex. barn, motion, mat, jobb, relationer, shopping m.m. Vi träffas inte så ofta tillsammans så samtalen blir ofta väldigt intressanta. Det märks att vi alla har blivit lite äldre. Till alla er kusiner som var med på de tidigare träffarna vet skillnaden. :-)
Hoppas att vi kanske kan träffas allihopa till sommaren, kanske en hel dag med lite roliga aktiviteter och god mat (så klart).

Att umgås med kusiner ger vitaminer, energi. Tack ska ni ha. Kramar till er som var med och kramar till er som vi saknade.

4 kommentarer:

  1. Låter som ni hade en mycket trevlig kväll. Synd att man bor så långt bort, men till sommaren så kanske vi kan nappa på ditt förslag?

    Kramar Clara

    SvaraRadera
  2. Ja, absolut en träff till sommaren! Håller med, det var verkligen trevligt. A hade så kul med E när väl isen smälte... Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Åh! Låter trevligt, gott och visst har du rätt!
    Det är verkligen kul att träffas, hoppas jag(vi) är hemma till sommaren ;-)
    Annars så får vi ta en höstträff.
    KramiZar från Kenya kusinen

    SvaraRadera
  4. Det är aldrig försent med kusinträffar..

    SvaraRadera