Solrosen är ett passande namn för min blogg. Det passar in på hur jag är som person. Jag är glad, älskar sol och värme, även vårsolens sköna strålar. Tycker om att göra andra människor glada, jag vill att de ska må bra. Mitt skratt brukar smitta av sig, ibland är det säkert lite irriterande. Jag bjuder på mig själv, likt den solros som skänker frön till nästa års sådd eller mat till småfåglarna på vintern.
lördag 20 februari 2010
Kvällens middag
Det gäller att njuta av det goda. Kvällens middag blev följande:
Egenfångad lax från Beiarn, ugnstekt med teriyaki och chili.
Sallad med lättkokta Hericots Verts, körsbärstomater, persilja, mix med olika vintersallader, blandad med en god citronolja, flingsalt och min egen örtkrydda.
Kall sås med uppvispad creme fraiche, rom, majonäs, dill, rödlök, citronpeppar och citronsaft.
Dryck till detta blev mineralvatten och lime. (Vinet får jag vänta med, men visst hade det varit gott)
Trevlig kväll!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Läste på FB att ni hade mycket gott att vänta här framöver. Kan vara bra att frosta av frysen ibland :-)Det blir Västerbottensostlax för oss i morgon, min har jag fångat i frysdisken på Willys.
SvaraRaderaMmmmmmm ser härligt ut Annika. Vilken kvinna du är konstnär, författare, underbar hustru/mor och nu också "Master Chief"!
SvaraRaderaJo man tackar, fast Master Chief är väl att ta i. Ni är inte så dåliga ni eller, tjejer. Alltid god mat när vi träffas.
SvaraRadera