Saker som gör mig glad - Fina fiskevatten

fredag 8 februari 2013

En ledig dag

Vilken lyx det är att unna sig en extra ledig dag utan att ha någon speciell anledning, förutom ett kort tandläkarebesök.

Igår kväll hade vi vår första tjejträff (junta). Vi träffades hos mig över en kopp te och lite annat smått och gott. Tanken är att vara ett gäng som träffas kontinuerligt, pratar och skrattar, dansar, springer, promenerar, fikar, äter m.m. ja kanske även gråter ihop. Vid varje träff bokar vi upp nästa gång, hos vem eller var vi ska vara samt om vi ska göra ngt speciellt. Det behöver inte vara så kostsamt alla gånger, huvudsaken att man träffas och har trevligt. Vi jobbar allihopa och har familj, så någon timmes egen tid med kompisar är väl unnat. Min man var utvisad från huset, så han befann sig i garaget under tiden. :-).

Min lediga dag startade med sovmorgon, såååå skönt och efterlängtat. Har varit så trött den senaste tiden, förkylningen jag hade för ngn vecka sedan verkar klamra sig fast fortfarande.
Var hos tandläkaren, och även denna gång utan karies. Jippi! Eftersom jag äter Tamoxifen är jag väldigt torr i munnen, vilket innebär större risk för karies. Det är bara att fortsätta med god tandvård, borstning, tandtråd och munskölj.
Fyndade ett par skor på rea, handlade lite och for hem.
En kall men skön prommis med hundarna, sedan en kopp kaffe framför brasan. Ljuvligt!

Ha en skön helg,
Kram på er alla!